Το διώροφο αυτό νεοκλασικό κτήριο στο κέντρο της Καλαμάτας βρίσκεται στην συμβολή των οδών Σφακτηρίας 18 και Αναγνωσταρά, 20 μέτρα από τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία και 100 μέτρα από το ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.
Κατασκευάστηκε το 1878 για να στεγάσει μια οικογένεια της ανερχόμενης τότε αστικής τάξης.
Όπως όλα τα σπίτια της εποχής εκείνης αποτελείται από το ισόγειο χώρο και τον πρώτο όροφο. Χαρακτηριστικό της ευμάρειας είναι ότι στο σπίτι υπάρχει πηγάδι στην εσωτερική αυλή του το οποίο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και τον απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα του κτηρίου παραμένει έως σήμερα.
Η αναπαλαίωση του ξεκίνησε το 2017 από τους νέους πλέον ιδιοκτήτες, όπου έχοντας πάντα ως γνώμονα την διατήρηση των στοιχείων της ιστορίας του, το μετέτρεψαν σε ένα φιλόξενο, άνετο και κομψό κατάλυμα.

Η υψηλή ποιότητα και αισθητική των δωματίων μας, αποτυπώνεται στις αξιολογήσεις των επισκεπτών μας, που μας χάρισαν μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες για την περιοχή της Καλαμάτας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα, αλλά και να κάνετε την κράτηση σας, μέσα από τις συνεργαζόμενες πλατφόρμες της booking.com και της airbnb.gr. Για οποιαδήποτε απορία έχετε καλέστε μας στο 6946034300 και στο 6946034022.


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

parking-1878